Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersfriesland.nl


  Online waarzeggers uit Friesland kijken online in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Friesland kijken online in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Arend
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Dank je Arend. Jij kan echt goed invoelen waar het probleem ligt en je geeft echt concrete tips om mee aan de slag te gaan. Ivm roodheid linkeroog lid geblokkeerde zenuw.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Arend   Ervaring van Anoniem met waarzegger Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Super speciale gave dankje voor de mooie tip rug tegen boom. topmedium.




Ervaring van Inge met waarzegger Arend   Ervaring van Inge met waarzegger Arend   Ervaring van Inge geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Ik ben dus blij met wat Arend gezegd heeft. Een bevestiging van mijn gevoel. En zijn humor is geweldig :).




Ervaring van Defeevandeberg met waarzegger Arend   Ervaring van Defeevandeberg met waarzegger Arend   Ervaring van Defeevandeberg geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Helemaal tevreden over de reading van medium Arend. Het klopte wat hij zag en dat geeft vertrouwen dus ik bel zeker terug als de toekomstvoorspelling uitkomt. Of misschien wel eerder :).




Ervaring van D. met waarzegger Arend   Ervaring van D. met waarzegger Arend   Ervaring van D. geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Hierbij laat ik graag weten dat ik heel tevreden ben over Arend als medium omdat hij op verzoek heel goed kan meekijken in mijn leven en precies kan aangeven waar de schoen wringt en met name ook bij wie. Ook kan hij meten waar iemand zit in zijn of haar ontwikkeling qua trillingsniveau en dat is een hele nuttige tool om te checken of je bewustzijn groeit van gesprek naar gesprek.




Ervaring van D. met waarzegger Arend   Ervaring van D. met waarzegger Arend   Ervaring van D. geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Dag Arend. Zo leuke en eerlijke (minder leuke) voorspellingen. Jouw eerlijkheid is wat me echt helpt. Ik kon je niet meer bedanken. Bij deze veel dank aan u.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Arend   Ervaring van Anoniem met waarzegger Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Arend zegt eerlijk de waarheid, ook al is die soms moeilijk om aan te horen. Zijn eerlijke antwoorden leiden echter tot noodzakelijke inzichten.




Ervaring van Artemis met waarzegger Arend   Ervaring van Artemis met waarzegger Arend   Ervaring van Artemis geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Was heel aangenaam verrast, hij had meteen door wat er speelde bij mij. Het was een aangenaam gesprek en heel begrip vol.
Ga het zeker nog terug doen. Dank u wel.


.




Ervaring van Christiane met waarzegger Arend   Ervaring van Christiane met waarzegger Arend   Ervaring van Christiane geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Zeer helder en duidelijk zonder al te veel te zeggen. Aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Arend   Ervaring van Anoniem met waarzegger Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Arend heeft gelijk gekregen met timing van mijn liefdesleven. Laatste twee weken van september zou ik antwoorden en inzichten krijgen, oktober meer stabiliteit. September is uitgekomen, en nu oktober :).




Ervaring van Sell met waarzegger Arend   Ervaring van Sell met waarzegger Arend   Ervaring van Sell geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Arend is een ongelooflijke correcte helderziende met een geweldig inzicht en hoog intensief gevoel. Beantwoord al je vragen zodat je inhoudelijk een beeld krijgt van wat er nu gaande is tot de afloop van je probleem. Hij is super bedankt en wat een gave.




Ervaring van Edith met waarzegger Arend   Ervaring van Edith met waarzegger Arend   Ervaring van Edith geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Ben zeer onder de indruk van Arend zijn gave. Als een verkenner die jou vooruit loopt op een donker pad laat hij je de mogelijkheden zien. De uitleg is zo helder dat je na het gesprek de route kent en met wat meer zekerheid, voorbereid je weg kan vervolgen. Zeer goed medium.




Ervaring van Jim met waarzegger Arend   Ervaring van Jim met waarzegger Arend   Ervaring van Jim geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Medium Arend kijkt op een rustige manier naar de vraag en heeft de items benoemd en gezien dat mijn toekomst goed is. Het is weliswaar een soort bevestiging maar toch klasse gezien.
De vinger op de zere plek gelegd en benoemd. Dank je wel ik bel zeker nog eens terug.




Ervaring van Josje met waarzegger Arend   Ervaring van Josje met waarzegger Arend   Ervaring van Josje geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Zeer snel had hij door wat er op een dieper niveau speelde. Zeer inlevend ook wat zeer prettig is. Ik heb veel mediums gesproken, maar hij voelt echt als 1 van de betere. Ik zou zeggen een echte aanrader.
Veel liefs.




Ervaring van Nicole met waarzegger Arend   Ervaring van Nicole met waarzegger Arend   Ervaring van Nicole geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersfriesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden