Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersfriesland.nl


  Online waarzeggers uit Friesland kijken online in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Friesland kijken online in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Catharina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Dit is mijn beste paragnost. Ik ben zo blij met je Catharina. Ga zo door. Wij zijn nog op 1 ding in afwachting, maar ik vertrouw erop dat het snel uit gaat komen. Ik laat het je weten zodra je voorspelling is uitgekomen. Lieve mensen ik adviseer jullie om dit medium te bellen. Zij is echt een aanrader. Veel liefs, Ram.




Ervaring van Ram met waarzegger Catharina   Ervaring van Ram met waarzegger Catharina   Ervaring van Ram geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Sorry Catherina de accu van mijn telefoon was leeg waardoor de verbinding helaas tijdens jouw spreken en mijn vraag aan jou wegviel. Ik bel je binnenkort over C weer terug.
Groetjes M.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Catharina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Catharina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Catharina is echt top. Wat ze voorspelt komt ook uit. Eerlijk en oprecht. Bel haar regelmatig Xx.




Ervaring van MM met waarzegger Catharina   Ervaring van MM met waarzegger Catharina   Ervaring van MM geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Lieve Catharina, ik wil je vreselijk bedanken voor de voorspelling over 1 ding die is uitgekomen. Ik weet dat ik meer geduld moet op gaan brengen maar je kent me maar al te goed om te weten dat dat niet mijn sterkste punt is. Toch houd ik het in mijn achterhoofd er vertrouwen in te houden dat jou voorspellingen altijd zullen uitkomen. Hoe rot ik me ook soms voel en onzeker, jij weet altijd mij op het rechte pad te zetten. Nogmaals lieve mensen, bel dit medium als u er doorheen komt, aangezien deze vrouw altijd in gesprek is, dat zegt al genoeg. Heel veel liefs, Louise.




Ervaring van Louise met waarzegger Catharina   Ervaring van Louise met waarzegger Catharina   Ervaring van Louise geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Mooi zuiver medium Catharina.

Ze zit heel vaak juist met haar voorspellingen, het is zeker de moeite waard om haar te bellen. Dankjewel voor alle moeilijke periodes waar je me doorheen sleept, wat zou ik toch zonder jou moeten. Ik heb enkel zulke goede mediums ontmoet.

Met veel liefs,
RAM.




Ervaring van RAM met waarzegger Catharina   Ervaring van RAM met waarzegger Catharina   Ervaring van RAM geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Het is een zeer joviale dame .die verbluffend veel weet, deed vroeger voor mij ook een grootse voorspelling die uitkwam. Dus aan haar kunde twijfel ik niet eens. Maar ik luister steeds graag naar haar bevestigingen.CC.




Ervaring van Chapo met waarzegger Catharina   Ervaring van Chapo met waarzegger Catharina   Ervaring van Chapo geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Lieve Catharina.
Ken je nu al zoveel jaar. Heb zoveel met je besproken. Soms spreek ik je een tijdje niet maar alles komt wel uit wat je zegt. Als er dan wat uitkomt moet ik gelijk aan je denken.
Ook als ik me even niet goed voel, vraag ik een healing aan en dat helpt mij heel goed. Ben zo blij dat ik je heb leren kennen. Topper.
.




Ervaring van Angela met waarzegger Catharina   Ervaring van Angela met waarzegger Catharina   Ervaring van Angela geplaatst op 9 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Lieve Catharina, ik spreek u nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Super blij met u op de lijn.
Al uw inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt u een mooi persoon. Echt een aanrader.
Dank u wel lieve Catharina X.




Ervaring van P. met waarzegger Catharina   Ervaring van P. met waarzegger Catharina   Ervaring van P. geplaatst op 9 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Lieve Catharina.
Ken je nu al zoveel jaar. Heb zoveel met je besproken. Soms spreek ik je een tijdje niet maar alles komt wel uit wat je zegt. Als er dan wat uitkomt moet ik gelijk aan je denken.
Ook als ik me even niet goed voel.vraag ik een healing aan en dat helpt mij heel goed. Ben zo blij dat ik je heb leren kennen. Topper .
.




Ervaring van Angela met waarzegger Catharina   Ervaring van Angela met waarzegger Catharina   Ervaring van Angela geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Hoi Catharina,

Ik kan inmiddels niet meer tellen hoe vaak wij met terugblik op de afgelopen periode hebben gesproken.

Ik wil je als eerst danken voor alle steun, hoop en kracht die je me altijd toebrengt.

Daarnaast hebben wij het recent gehad over een beslissing waar mijn eigen intuitie wat over zei en ook die van jou. Het was de zelfde keus en jij bracht mij tot rust door mij instructies te geven hoe ik achter de bevestiging van mijn keus zou komen:

Ik heb gedroomd. en ik ben geen dromer, maar zoals jij beschreef wat er zou moeten gebeuren als zijnde bevestiging van mijn keus, dat gebeurde ook echt.

Jij bent een top mens, ga zo door.

RR.




Ervaring van RR met waarzegger Catharina   Ervaring van RR met waarzegger Catharina   Ervaring van RR geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Je hebt een engelengave, wat jij zo snel kan tijdens een reading, wow

Spreek je al 3 jaar met tussenpozen, maar wat ik hierbij kwijt wil is.

Je bent geweldig

Fijne feestdagen lieverd

Catharina fan .




Ervaring van R met waarzegger Catharina   Ervaring van R met waarzegger Catharina   Ervaring van R geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Catherine wat je zei klopte helemaal. En hoe je het gedaan hebt weet ik niet maar jij hebt me eindelijk rust gegeven in de situatie met mijn ex want ik bleef onrustig erin. Ik kan eindelijk bij wijze van spreken weer wat ademen en ik heb weer energie. Tijdsaanduiding van jou gaat kloppen dat voel ik. Supergoed. Bedankt lieve schat .




Ervaring van Sarah met waarzegger Catharina   Ervaring van Sarah met waarzegger Catharina   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Dank u oprecht. U bent echt geweldig. Wat u voor mij geeft gedaan i.v.m. grote liefde C. En de blokkades wetende opgelost te hebben. Ik ben echt dankbaar en gelukkig. Dat ik u heb mogen ontmoeten en heb gesproken. Dank dank dank. Liefs Sendy xxx.




Ervaring van S met waarzegger Catharina   Ervaring van S met waarzegger Catharina   Ervaring van S geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Echt alles maar dan ook alles wat ze verteld komt ook echtttttt uit. Super super dank medium Catharina.




Ervaring van Shima met waarzegger Catharina   Ervaring van Shima met waarzegger Catharina   Ervaring van Shima geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Bizar in alles wat jij ziet, hoe je het omschrijft, details van personen,situaties etc. Jij hebt mij zoveel rust gegeven. Jouw healing heeft heel veel positiefs te weeg gebracht. Je bent een aanrader voor iedereen. <3.




Ervaring van Catherina-fan met waarzegger Catharina   Ervaring van Catherina-fan met waarzegger Catharina   Ervaring van Catherina-fan geplaatst op 20 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Beste Catharina. Een aantal weken/maanden geleden voorspelde je het weer en dit is ook zo uitgekomen. Ik hou me maar aan deze voorspelling vast mocht ik uit mijn vertrouwen raken, want je bent goed.




Ervaring van G met waarzegger Catharina   Ervaring van G met waarzegger Catharina   Ervaring van G geplaatst op 2 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Nog heel erg bedankt voor het in mijn vertrouwen terugzetten. Helaas waren gisteren mijn credits op en was je (zoals te verwachten viel) voordat ik terug kon bellen weer in gesprek.




Ervaring van G met waarzegger Catharina   Ervaring van G met waarzegger Catharina   Ervaring van G geplaatst op 20 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Lieve Catharina ik heb je net gebeld en vond het een heel leuk positief gesprek. je kon alles goed benoemen en heel goed mensen beschrijven . ik ga je advies opvolgen en ga er van af nu heel anders in staan. als er verandering zijn plaatgevonden laat ik je het gelijk weten. veel liefst Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Catharina   Ervaring van Angela met waarzegger Catharina   Ervaring van Angela geplaatst op 23 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Mailcontact gehad.verbluffend. vijf sterren.




Ervaring van Chris met waarzegger Catharina   Ervaring van Chris met waarzegger Catharina   Ervaring van Chris geplaatst op 8 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Op 26 sep 2017 sprak de rechter mijn echtscheiding uit. Ik was moedeloos dat er allerlei problemen opdoken om deze te laten registreren waardoor niet aan men rechten kon. Ik belde Catharina hiervoor op en ze zei doodleuk, dinsdag is het in orde. Dinsdag? Idd donderdag weer een probleem vrijdag ook maandag niemand beschikbaar en nu10 min geleden krijg ik bevestigmail dat de echtscheiding is uitgesproken. Dit is de 2 de voorspelling op 2 weken tijd , nog 1 te gaan. Ik hou jullie op de hoogte. Voor mij is ze de enige echte medium en onbetaalbaar. Dankjewel voor er voor me te zijn . Liefs.




Ervaring van It met waarzegger Catharina   Ervaring van It met waarzegger Catharina   Ervaring van It geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Een week geleden vroeg ik haar of men pa zijn app snel verkocht zou zijn. Zonder aarzelen zei ze 3 . De derde bezichtiging. Op 2 dagen tijd (na weken te koop zonder enige vraag of interesse) en idd , de 3 de bezichtiging , compromis getekend. Ik ben spraakeloos maar jij een topper.




Ervaring van It met waarzegger Catharina   Ervaring van It met waarzegger Catharina   Ervaring van It geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Je bent echt goed. Had al eerder iets geplaatst over hoe mooi je mijn 3 kinderen beschreef maar dingen blijven maar uitkomen. Wauw. Iedereen heeft wel eens een goede voorspelling en bepaalde dingen komen nooit uit maar het meeste van jou komt gewoon uit. Wacht alleen nog op 2 voorspellingen die ook verder lagen. Volste vertrouwen in dat ze uit komen. Dank je wel.




Ervaring van C met waarzegger Catharina   Ervaring van C met waarzegger Catharina   Ervaring van C geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Wij hebben elkaar de nacht van woe 25 okt gesproken. Ik moest het even op mij laten bezinken, wat een indruk heeft dit op mij gemaakt. Je hebt mij weer in contact laten komen met mijn ziel en dit keer ook nog mij mijn angsten laten inzien en samen hebben we deze losgelaten. Dankjewel! Het contact dat je kan leggen met mijn gidsen en overleden dierbaren betekent voor mij ook ontzettend veel. Je bent mijn rots en je weet het, voor mij ook voor velen anderen, ben jij HET medium. En een medium die er niet om heen draait, eerlijk antwoord geeft maar tegelijkertijd iemand heel goed in zijn kracht kan zetten en vertrouwen kan geven. Dankjewel.




Ervaring van mara88 met waarzegger Catharina   Ervaring van mara88 met waarzegger Catharina   Ervaring van mara88 geplaatst op 27 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Wauw. Dit was voor mij de diepste maar echt mooiste Reading ooit. Je wist alles zo goed te beschrijven. Ook mijn drie kinderen. Ik ga zeker voor die mooie toekomst die me te wachten staat. Tijd om het verleden los te laten en dat wat niet bij mij hoort te laten waar het is. Dank je wel.




Ervaring van C met waarzegger Catharina   Ervaring van C met waarzegger Catharina   Ervaring van C geplaatst op 26 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Heel veel Dank voor het weghalen van de blokkades paar uur geleden.
de betonblok is echt weg uit mijn buik.
en ik kreeg idd honger ; ) voel me stuk beter . Laat je nog weten als t gesprek heeft plaatsgevonden . xx.




Ervaring van anoniem met waarzegger Catharina   Ervaring van anoniem met waarzegger Catharina   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Catharina,
dank je wel voor het mooie consult, je hebt mij zoveel gegeven. Ben verbaasd over alles wat je wist, ik ga vol goede moed met mezelf aan de slag en hou je op de hoogte. iedereen raad ik jou aan . Dank Dank Dank .




Ervaring van Juan met waarzegger Catharina   Ervaring van Juan met waarzegger Catharina   Ervaring van Juan geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Tot 3 keer toe deed ze een voorspelling. Gedetailleerd binnen de week. Tot 3 keer toe exact zoals ze voorspelde binnen de dag. De derde zelfs binnen het uur. Ze is haar titel medium meer dan waard en behoord tot de toppers in de wereld.




Ervaring van Italiana met waarzegger Catharina   Ervaring van Italiana met waarzegger Catharina   Ervaring van Italiana geplaatst op 6 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Hoi Catharina,

Wat ben je goed zeg. Je hebt mij voorspeld dat ik een geldsom zou krijgen en je hebt een tijd aangegeven. Die tijd is precies zo uitgekomen. Dank Catharina. Blijf zo doorgaan met mensen helpen.




Ervaring van Nelly met waarzegger Catharina   Ervaring van Nelly met waarzegger Catharina   Ervaring van Nelly geplaatst op 4 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Fijn verhelderend gesprek gehad met catherina. Op 22 aug 22:50.
ik viel weg omdat me credits op waren, bel je snel weer op.

Xx.




Ervaring van T met waarzegger Catharina   Ervaring van T met waarzegger Catharina   Ervaring van T geplaatst op 22 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Catharina ik ben heel erg blij dat je op de lijn bent. Je voelt alles correct aan alleen wat jammer is dat je niet zo vaak online bent. Je bent zeker een aanrader .. Ik ben je zeer dankbaar dat je mij tot rust hebt gebracht. Je bent een TOPPER.




Ervaring van Meral met waarzegger Catharina   Ervaring van Meral met waarzegger Catharina   Ervaring van Meral geplaatst op 13 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  GEWELDIG. Je bent moeilijk te bereiken maar uiteindelijk is het me gelukt om je te spreken Catharina. JE BENT TO THE POINT. Ik ben je zeer dankbaar dat je mijn angst hebt afgenomen. Meral.




Ervaring van Meral met waarzegger Catharina   Ervaring van Meral met waarzegger Catharina   Ervaring van Meral geplaatst op 11 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Beste Catharina,
Ik vind jou een zeer aangenaam en bekwaam persoon om me te spreken. je komt overtuigd over en kan rust brengen. je luistert en geeft aandacht. hartelijk dank.




Ervaring van karolien met waarzegger Catharina   Ervaring van karolien met waarzegger Catharina   Ervaring van karolien geplaatst op 19 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Ik stond versteld over wat ze vertelde i.v.m. de blokkades bij mijn ex. Het klopte voor 100%. Catharina stelde voor om die weg te halen. Gaf ook nog een tip hoe je aan de engelen iets kan vragen. Zeer goed gesprek en ze houdt je niet nodeloos lang aan de lijn, in tegendeel, ze is zeer snel to the point. Een echte aanrader.




Ervaring van K. met waarzegger Catharina   Ervaring van K. met waarzegger Catharina   Ervaring van K. geplaatst op 9 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Catharina is echt mega getalenteerd. Ze had meteen door op welke energie ik zat en begon heel geleidelijk aan inzichten te geven. Hele bijzondere dingen heb je gezegd die ik in een doosje zal bewaren en op het moment dat ze uitkomen zal ik zeker aan je denken. Ze krijgt bij een naam beelden door en vandaar uit adviseert ze en geeft ze aan wat ze ziet. Wat ik heel fijn vindt is, dat aangeeft wat de spirituele betekenis is van gebeurtenissen, ontmoetingen en (ziels)verbinding. Ze heeft echt heel veel kennis en wat ik nog mooier vind, is dat ze heel puur spreekt; je soms ook tegenspreekt als ze het anders in beeld doorkrijgt incluis nieuwe inzichten. Het was een spiritueel fijn reisje met jou tijdens ons gesprek. Ik voelde me energetisch weer rijker en opgetild. Ik ben geneigd om vanavond al contact te maken, maar op jouw advies zal ik me inhouden. Ik zal goed op tekenen letten op ziels niveau en hem helpen waar ik kan. En nu maar hopen dat zijn innerlijke zielsbesef - ook op afstand - meer aandacht krijgt.




Ervaring van zielenmeditatie met waarzegger Catharina   Ervaring van zielenmeditatie met waarzegger Catharina   Ervaring van zielenmeditatie geplaatst op 4 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Lieve Catharina , wat n fijne Reading vanmiddag. Vooral het contact wat je met mijn nichtje had. Dat doet me heel goed. Bedankt. Lfs. Julia.




Ervaring van Julia met waarzegger Catharina   Ervaring van Julia met waarzegger Catharina   Ervaring van Julia geplaatst op 4 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersfriesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden