Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersfriesland.nl


  Online waarzeggers uit Friesland kijken online in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Friesland kijken online in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  De meest zuivere op deze lijn. Hij ontvangt heldere boodschappen die ook uitkomen. Dank je wel. In gedachten bij u, Kato.




Ervaring van Kato met waarzegger Gunter   Ervaring van Kato met waarzegger Gunter   Ervaring van Kato geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Je bent een topper, alles wat je zeg kan ik plaatsen.
Dankjewel A.




Ervaring van A met waarzegger Gunter   Ervaring van A met waarzegger Gunter   Ervaring van A geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Fijn gesprek Gunther, dankjewel. Ik bel je nog eens binnenkort.

liefs S.




Ervaring van S. met waarzegger Gunter   Ervaring van S. met waarzegger Gunter   Ervaring van S. geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter is echt goud waard en een grote aanwinst op deze lijn.
Heb hem al vaak gesproken in de afgelopen jaren, hij neemt echt de tijd voor je en wind er geen doekjes om.
Veel van wat hij voorspeld komt echt uit.
Wonderbaarlijk hoe hij alles zo goed weet te omschrijven
Ook al voel ik mij soms erg somber, na het spreken met Gunter voel ik mij altijd stukken beter.
Nu hopen dat er nog voorspellingen uitgaan komen waar ik heel erg op hoop.
Gunter heel erg bedankt voor alle goede aangename gesprekken, u hebt echt een gouden hart.




Ervaring van Kip met waarzegger Gunter   Ervaring van Kip met waarzegger Gunter   Ervaring van Kip geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter, bedankt voor het zeer aangename gesprek. Ik wacht met spanning af, al je mooie voorspellingen.
Je ben zeker een aanrader op deze lijn.
Men moet wel heel veel geduld hebben om aan de beurt te komen, maar is altijd het wachten waard.
Heel erg bedankt we spreken elkaar snel weer.
Liefs Sahira.




Ervaring van Sahira met waarzegger Gunter   Ervaring van Sahira met waarzegger Gunter   Ervaring van Sahira geplaatst op 1 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Topper, heel empathisch en kan situaties heel goed voelen.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Ik spreek Gunter al zo'n 5 jaar en er zijn al vele voorspellingen uitgekomen.
Onlangs is er een voorspelling uitgekomen waarvan ik echt dacht hoe kan Gunter dit weten, echt knap dat hij zo ver kon zien. Ging om iets waar mijn vraag niet omging maar wel een detail om in het oog te houden, dit werd mij tussen neus en lippen door vermeld door Gunter. En dit weekend vrijdag 17 juli is dit uitgekomen.
Ik ben in ieder geval zeer tevreden over Gunter.
Gunter is zeker een aanwinst hier op deze lijn en is ook met regelmaat te bereiken
Super bedankt Gunter voor al uw hulp tot nu toe.
Hopen dat de rozen snel mogen gaan bloeien zoals u zelf steeds zingt.




Ervaring van N. met waarzegger Gunter   Ervaring van N. met waarzegger Gunter   Ervaring van N. geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter soms kom je in het leven iemand tegen die je zuiver aan voelt steunt en over een drempel heen trekt. voor mijn ben je de aards engel die gezonden is om mij en vele andere te ondersteunen op ons aardse levenspad met je wijze woorden.
Humor en duidelijke inzichten. Je bent de beste. Heel veel licht en liefde op jou levenspad xx.




Ervaring van Overhand met waarzegger Gunter   Ervaring van Overhand met waarzegger Gunter   Ervaring van Overhand geplaatst op 2 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  3 jaar geleden voorspelde gunter mij dat ik nog een kind zou krijgen terwijl ik midden in een vechtscheiding zat. Op dat moment was het het meest ongelooflijke dat ik ooit had gehoord. Teveel ellende als alleenstaande van 2 kleine kleuters. Maar vandaag vertel ik hier dat ik nog een brokje liefde heb gekregen zoals jij mij voorspeld hebt. Kreeg van hem te horen dat er een geheim ging uitkomen. Klonk spannend en zat ik vol ongeloof toen per toeval een geheim uitkwam. Hij blijft de beste van de lijn.




Ervaring van meisje met waarzegger Gunter   Ervaring van meisje met waarzegger Gunter   Ervaring van meisje geplaatst op 28 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter is een medium die goed kan invoelen op mensen en situaties en zijn voorspellingen komen bij mij uit. Bel hem zeker nog eens.




Ervaring van Sandra met waarzegger Gunter   Ervaring van Sandra met waarzegger Gunter   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunther, ondanks mijn ongeloof, moet ik je toch weer gelijk geven. Je voorspelling is uitgekomen. Dank je dat je zo bent blijven volhouden.
Die aardbeientaart komt eraan.

Ik probeer je zsm nog terug te bellen voor het volledige verhaal.

BEDANKT.




Ervaring van Aardbei met waarzegger Gunter   Ervaring van Aardbei met waarzegger Gunter   Ervaring van Aardbei geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Beste Gunter, We spreken ons al jaren en nu zijn er twee zaken toch uitgekomen. Nu beginnen de puzzelstukjes steeds meer ineen te vallen, Super. Dank Je Gunter.




Ervaring van HG met waarzegger Gunter   Ervaring van HG met waarzegger Gunter   Ervaring van HG geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter, ik heb afgelopen week echt gelachen met je, onze gesprek over de stofzuiger, altaar whihihi. Je gaf me echt weer de HOOP terug, dank je wel. Zoals afgesproken laat ik je snel weer weten. Dikke knuffel van mij, Happy.




Ervaring van Happy met waarzegger Gunter   Ervaring van Happy met waarzegger Gunter   Ervaring van Happy geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Hij vroeg als eerst mijn geboortedatum en ik mocht even niks zeggen. Hij vertelde mij waarom ik belde, hoe de situatie zat en wat mijn vraag was. 100 procent accuraat, zo bizar niet normaal. Nogmaals wat een gave. Bedankt.




Ervaring van Za met waarzegger Gunter   Ervaring van Za met waarzegger Gunter   Ervaring van Za geplaatst op 2 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Beste Gunther,

Ik sprak je aangaande de verkoop van mijn huis,ik vroeg wanneer denk je dat mijn huisje verkocht zou geraken, je zei me eind mei ik dacht dat kan niet zo snel en je had gelijk, super Gunther, ik dacht meteen aan jouw voorspelling.
Doe zo voort GRS.




Ervaring van Inge met waarzegger Gunter   Ervaring van Inge met waarzegger Gunter   Ervaring van Inge geplaatst op 30 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Heel bizar hoe Gunter zonder iets te vragen mij situatie heeft beschreven. Het klopt helemaal. Ik laat het je zeker weten hoe het is afgelopen.

Superbedankt.




Ervaring van Yasmine met waarzegger Gunter   Ervaring van Yasmine met waarzegger Gunter   Ervaring van Yasmine geplaatst op 29 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wat een lieve mens ben jij, ik kan in geen woorden vertellen hoe jij me hebt geholpen, moeite hebt gedaan, om er voor me te zijn. Mega lieve knuffel voor jou, bedankt, heel veel liefs, a.




Ervaring van a met waarzegger Gunter   Ervaring van a met waarzegger Gunter   Ervaring van a geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Bedankt Gunther. Was fijn je weer gesproken te hebben. Je voelt de situatie goed aan en je voorspellingen zijn goed. Ik hou je op de hoogte.

Lieve groet, Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Gunter   Ervaring van Sandra met waarzegger Gunter   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Thank you for your kind words and a push in the direction i wanted to go. I believe in myself more than even before. Thank you so much.




Ervaring van Ravinder met waarzegger Gunter   Ervaring van Ravinder met waarzegger Gunter   Ervaring van Ravinder geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunther, bedankt voor het mooie en eerlijke gesprek van gisteren. Ik kan alleen maar zeggen wow, wat een gave. U wist al welke vraag ik had, voordat ik mijn vraag daadwerkelijk kon stellen. Zoveel mooie voorspellingen en daarnaast erg met u gelachen. Ik vertrouw erop dat het goedkomt. Tot horens.




Ervaring van M met waarzegger Gunter   Ervaring van M met waarzegger Gunter   Ervaring van M geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Er zijn edelstenen waaronder ook parels. Daarachter zitten er verborgen diamanten. Die vindt je niet zomaar. Dat zijn de allermooiste en waardevolste stenen. U bent zeer zeker geen steen gelukkig, anders moest ik tegen stenen praten maar u bent de meest waardevolle en allermooiste persoon (een echte diamant) die ik heb mogen kennen. Daarnaast houd ik van uw humor. Maar ook de manier waarop u alles uitlegt en mee denkt dat is heel zeldzaam. Misschien vinden mensen dat normaal maar voor mij is dat zeer zeker niet. Helemaal als je weet dat het bestaat maar nooit bent tegen gekomen. En zie daar, daar bent u ineens in mijn leven gekomen. Amai gunter. Kei raak. Kei goed bent u. Mijn dankbaarheid en bewondering voor u is van het allerhoogste niveau schat. Ik heb nog nooit zo een bijzonder mens gekend, en dat koester ik met mijn hart en wezen. Uw onzelfzuchtigheid, toeweiding en uw warmte zijn werkelijke geschenken. Mag u ik bedanken voor het altijd aanwezig zijn in mijn leven? Voor het altijd kei goed weten waar u het over heeft. En ook bedankt lieve schat dat u zo een prachtig en eerlijk persoon bent. Wij bellen gauw. En hele warme, dikke en fijne knuffels van mama en mij voor jullie daar ja. We love you schat. We zijn enorm trots op u. Liefs san.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 30 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wauw. Lieve Gunter wat een gave. Enkel mijn geboortedatum had je nodig en daar ging je. Spot on elke uitspraak klopte. Je wist mij mijn vraag te stellen voordat ik kans had om deze aan u te stellen en vervolgens kon u hier ook een antwoord op geven.
Dankjewel wat een prachtige Reading. Ik heb er alle vertrouwen in maar zal het ook zeker laten weten.
Veel liefs.




Ervaring van S met waarzegger Gunter   Ervaring van S met waarzegger Gunter   Ervaring van S geplaatst op 26 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunther,
Weer een voorspelling uitgekomen van je. Die aardbeientaart komt er bijna aan.

Dank je wel voor alles, voor je zuivere inzichten, je eeuwige geduld, je eerlijkheid ondanks alles, je correcte voorspellingen, voor alles.

Tot snel x.




Ervaring van ... met waarzegger Gunter   Ervaring van ... met waarzegger Gunter   Ervaring van ... geplaatst op 12 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve lieve Gunter, ik wilde u nogmaals heel erg bedanken voor de fantastische reading van daarnet. Ik zou wel uren met u kunnen bellen. Dikke knuffel en heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Gunter   Ervaring van Nathalie met waarzegger Gunter   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Altijd erg duidelijk en in details, geen oppervlakkige opmerkingen.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunther, wat heb ik fijn met je gesproken. je weet over die ene vreter.
Ik wil je ontzettend bedanken voor je lieve woorden en inzichten. Je hoort mij zeker weer. Dikke knuffel van de dame die foto heeft gestuurd naar je. Abrazo.




Ervaring van anoniempie met waarzegger Gunter   Ervaring van anoniempie met waarzegger Gunter   Ervaring van anoniempie geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wat een ontzettend fijn gesprek met jou Gunter. Ben zo blij dat ik gebeld heb.Lachen met jou.18.5 zal ik onthouden. Ik bel je weer zodra ik weet of het klopt. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Gunter   Ervaring van Sandra met waarzegger Gunter   Ervaring van Sandra geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Je hebt de situatie perfect getypeerd en ja mijn twijfel of dit kans heeft op slagen is groot, vooral omdat het nu al zolang duurt. Wat mij steunt is dat jij er blijft in geloven en helemaal niet twijfelt. Dank daarvoor.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Dank u wel voor alle keren dat u me weer laat stralen.
Dank u wel voor alle keren dat u mij uit mijn verdriet kon halen.
Dank u wel voor alle keren dat u hier bent met uw wijze raad.
Dank u wel voor alle keren dat u naar mij heeft geluisterd en met mij praat.
Dank u wel voor alle keren dat ik enorm moest lachen met u en jou.
Dank u wel voor alle keren en alles, dat ik nu kan zeggen dat ik voel hoeveel ik van u hou.
Ik wens u een hele fijne jaarwisseling en een fijn en mooi 2021. Ik ben heel dankbaar met u in mijn leven. En daarom wil ik u bedanken dat u er bent en blijft. Gunter we houden echt enorm veel van jou Kanjer. Liefs van San en mama. Dikke kus en knuffels schat.

Ps: GUNTER IS DE BESTE MEDIUM ALLER TIJDEN.
.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 31 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Liefste beste schattigste Gunter, moest ik jou niet meer spreken, dan wens ik jou alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar vol liefde humor en plezier. Bedankt voor wie je bent en wat je voor mij doet, You are ONE of a kind xxx maar dat wist je al ;-) xxx.




Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 30 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter, vandaag (zondag), het fantastische cadeau gekregen om je lang te mogen spreken. Ik ben nog steeds sprakeloos over je zuivere gaven. Je had letterlijk enkel mijn geboortedatum nodig om nadien 10 min non stop alles te vertellen waar ik nu mee zit, dit zonder enige voorinformatie.

Absoluut kippenvel moment van begin tot einde. Je hebt me op heel korte tijd heel diep geraakt en kan alleen maar heel dankbaar zijn voor deze kans. Dank je wel voor je inzichten, zuivere voorspellingen, tips, kracht, etc. dit mogen krijgen van je op dit moment was werkelijk een Kerstmis wonder op het perfecte moment.

Ik kan niet correct verwoorden hoe goed je wel niet bent. Iedereen zou de kans moeten krijgen om je te leren kennen en het te ervaren.

Alleen maar heel veel respect en dankbaarheid voor je. Ik bel je zeker nog.

Veel liefs uit Belgie (dan weet je wel wie ).




Ervaring van Belgi met waarzegger Gunter   Ervaring van Belgi met waarzegger Gunter   Ervaring van Belgi geplaatst op 27 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Fijne feestdagen aan de liefste man die er bestaat. Aller beste wensen van ons naar jou xxxx.




Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Er is niemand zo speciaal als hem. Hij begeleid helpt en doet je lachen xxx bedankt lieve Gunter. Je bent een echte ware topper, niet alleen op deze lijn maar over heel de wereld beste Medium ooit :-).




Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Goh wat kan ik zeggen lieve lieve Gunter. Al duurt het even, al duurt het maanden, al duurde het jaren. Uw informatie klopt altijd 1000 procent.
Ik kan niet uitleggen hoeveel waarde uw tijd en energie betreffen. U bent een geschenk in dit universum, 1 van het allerhoogste niveau. Ik raad alleen Gunter aan als je waardig bent. Dont waste his precious time, laat het maar voor mij dan, kan ik langer bellen met hem. Grapje schat. U weet wie dit schrijft he mop. Ik ben zooo dankbaar voor alles. En ja hoor hij flikt het gewoon weer om dat alles blijft uitkomen. U bent niet te geloven goed. Heerlijk eerlijk mens. Ik beloof hierbij dat u altijd in mijn hart blijft. U bent er altijd voor me, ik maak nu een hele diepe buiging voor u. Met heel veel liefde, warmte en knuffels. Ik wens u alle goeds, het allerhoogste en mooiste in het leven. Maar wat ik u toewens is niet in woorden uit te leggen schat. U bent onbetaalbaar en van onschatbare waarde in mijn leven. I love you met heel me hart en wezen. Ik ben meer dan super dankbaar. Dank u wel voor alles alles alles. Ciao lieverd. Kussies en knuffels van mij. San.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Hoi lieve Gunter, ik heb je mailconsult ontvangen. Haha, ik vind het zo grappig en leuk dat je er zo van overtuigd blijft dat we uiteindelijk echt samenkomen. Jij zegt dit al sinds 2019. Jij voelt die spirituele connectie tussen ons. Onze afstand maakt het ook allemaal niet makkelijk nu in 2020. Hij trekt zich zo vaak terug, en dat maakt mij soms aan het twijfelen. Ik houd je op de hoogte. Liefs, S.




Ervaring van S. met waarzegger Gunter   Ervaring van S. met waarzegger Gunter   Ervaring van S. geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersfriesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden