Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersfriesland.nl


  Online waarzeggers uit Friesland kijken online in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Friesland kijken online in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Vorige week heb ik u gebeld of er extra personeel zou komen van buiten de organisatie. U verzekerde mij dat ik daar dan geen last van zou hebben qua werkaanbod Nu een week later is het intern opgelost. Mijn vraag via de pendel en uw gevoel is goed. Fantastisch bent u.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Marie   Ervaring van Anoniem met waarzegger Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Beste Sharida, U bent echt 1 van mijn favorieten op deze lijn. Ik heb u 1 keer gesproken en alleen bij het horen van onze namen wist u meteen van alles te vertellen, wat ook klopt. Bij het horen van de voorspellingen kan ik alleen maar blij van worden. Tijd is moeilijk te bepalen, maar zoals u zegt komt er voor de zomer verandering voor mij te liggen. Als dat uitkomt laat ik het u zeker weten. In ieder geval bedankt voor de update en ik moet nog eventjes geduld hebben met deze man.




Ervaring van L. met waarzegger Sharida   Ervaring van L. met waarzegger Sharida   Ervaring van L. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hallo Lieve Sophia,

hmmmmm en toen was de lijn verbroken, we zaten zo in ons gesprek. Tja de credits waren op. Ik spreek je gauw weer en een Healing is zeker welkom. Je bent een pracht mens.




Ervaring van lus met waarzegger Sophia   Ervaring van lus met waarzegger Sophia   Ervaring van lus geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Super lieve dame, ik had haar een foto gegeven en alles wat ze mij hierover vertelde klopte volledig, deze dame heeft een bijzondere gave en is zeker de moeite waard om te bellen .




Ervaring van X. met waarzegger Nima   Ervaring van X. met waarzegger Nima   Ervaring van X. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissi
  Ervaring met waarzegger Sissi
  Sissi dankjewel voor het fijne gesprek en het feit dat je zelf de intentie aangaf om een kaars aan te steken met beide foto's bij heel liefdevol.




Ervaring van Inge met waarzegger Sissi   Ervaring van Inge met waarzegger Sissi   Ervaring van Inge geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Lieve Sharida, u bent een ontzettend lieve vrouw en een die alles heel goed aanvoelt en ziet. Altijd weer vertrouwd als ik u bel. En altijd raak met u voorspellingen u bent goud waard lieve Sharida dikke knuffel en bedankt voor alles.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sharida   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Je bent heel duidelijk en ongelofelijk hoe goed jij kan invoelen wow er is geen betere.




Ervaring van Sabrine met waarzegger Gazali   Ervaring van Sabrine met waarzegger Gazali   Ervaring van Sabrine geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Tabitha is echt de beste op de lijn, ze ziet echt enorm veel. En heel gedetailleerd. Echt een topper.

X wes.




Ervaring van wesley met waarzegger Tabitha   Ervaring van wesley met waarzegger Tabitha   Ervaring van wesley geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Sharida ,
Ik heb geen woorden voor je , Ik heb best wel veel meegemaakt de laatste jaren en zonder dat ik je iets vertelde begong jij alles te zeggen wat er met mij gebeurt was en dat waren dingen die je totaal niet kon weten, je omschreef alles tot in de kleinste detail hoe straf is dat ni zeg ben sprakeloos .
Wat een gave ..




Ervaring van SA met waarzegger Sharida   Ervaring van SA met waarzegger Sharida   Ervaring van SA geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mina
  Ervaring met waarzegger Mina
  Bedankt voor het fijne gesprek. U bent een lieve dame.




Ervaring van sinti met waarzegger Mina   Ervaring van sinti met waarzegger Mina   Ervaring van sinti geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Soraya
  Ervaring met waarzegger Soraya
  Heel veel dank lieve Soraya.Ik heb de boodschap begrepen.Kon je niet meer bedanken.Je bent bijzonder hoe respectvol en duidelijk je kan kijken.Liefs J.




Ervaring van J met waarzegger Soraya   Ervaring van J met waarzegger Soraya   Ervaring van J geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny,
Dank je wel voor alles. Je bent mijn engel. Desteny is een hele lieve vrouw en alles wat zij zegt komt ook uit en ze krijgt alles heel zuiver door. Een topper
Veel liefs A en R.




Ervaring van A met waarzegger Desteny   Ervaring van A met waarzegger Desteny   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Angele
  Ervaring met waarzegger Angele
  Vanmiddag een getuigenis geplaatst en kan nu vertellen dat er al een voorspelling is uitgekomen. Hij heeft vanavond gereageerd.




Ervaring van Ineke met waarzegger Angele   Ervaring van Ineke met waarzegger Angele   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Angele
  Ervaring met waarzegger Angele
  Ik was nog niet uitgesproken of Angele kwam al met een antwoord en dit klopte.
De oorzaak, de situatie nu en heel belangrijk het vervolg hierop. Laat zeker weten of het vervolg ook is uitgekomen.




Ervaring van Ineke met waarzegger Angele   Ervaring van Ineke met waarzegger Angele   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hey Monique, dank je wel om mij na alle gesprekken met jou toch steeds een goed gevoel te geven.

De vragen die ik u stel komen ook steeds uit jij bent echt een toppertje.

Ik bel je vaak en dit zal ik zeker blijven doen ook.
Zei is een echte aanrader.

Dikke Knuffels van Sandy.




Ervaring van Sandy met waarzegger Monique   Ervaring van Sandy met waarzegger Monique   Ervaring van Sandy geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ysis
  Ervaring met waarzegger Ysis
  She is the best.. Door zijn vrienden zag het eruit dat we niet samen mochten komen . Maar zoals je zei dat het goed zou komen is het idd goed gekomen en veel hechter zelfs. We zouden elkaar zien ook dat klopt. Om een lang verhaal kort te maken alles is tot in detail uitgekomen. Je bent echt een topper en hoe je mensen kan omschrijven. Chapeau.

Happy Valentine je weet wel wie xxxx.




Ervaring van Kv met waarzegger Ysis   Ervaring van Kv met waarzegger Ysis   Ervaring van Kv geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Op korte tijd heb ik U meerdere malen gesproken. U bent heel goed op voorspellingen, ook op zeer korte tijd, en komen uit. Dank je.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sharida   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sidharta
  Ervaring met waarzegger Sidharta
  Super leuk en fijn vrouwtje. Eerlijk met alles. Maar voorral hoe ze kan helpen en het beste in jou eruit kan halen. Niet verwacht dat ik zo een fijne energie zou aantreffen op de vroege morgen. Ze zegt waar het op staat en denkt ook mee met je maar verteld wel waar het naartoe hoort te gaan. Invoelen op een persoon daar is ze een kei in. In 3 tot 5 seconden kan ze hele persoonlijkheden omschrijven. Topper. Je bent een echte kanjer. Liefs. Vrouwtje van de locatie blauwgrond. Dan weet je vast nog wel wie ik ben. Liefs. San. God bless you 2. Xxx san.




Ervaring van San.b met waarzegger Sidharta   Ervaring van San.b met waarzegger Sidharta   Ervaring van San.b geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sidharta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Dank u, ik laat u weten mocht het een positieve wending krijgen.

Bedankt.




Ervaring van Twee kreeften met waarzegger Dirk   Ervaring van Twee kreeften met waarzegger Dirk   Ervaring van Twee kreeften geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Soraya
  Ervaring met waarzegger Soraya
  Jou net voor de eerste keer gesproken. Je zag het allemaal de kracht nodig om eruit te geraken, je gaf me bekrachtiging en beide een kippenvelmoment met het Godsgeschenk. Nodig om nog efkes vol te houden en toch aan de zijlijn te blijven staan. De zon komt weldra hard schijnen. Bedankt.




Ervaring van G met waarzegger Soraya   Ervaring van G met waarzegger Soraya   Ervaring van G geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dijckje
  Ervaring met waarzegger Dijckje
  Weer met Dijckje gesproken, ziet nog steeds hetzelfde in de kaarten, ze is zeer snel, duidelijk aardig hoop dat het nu snel gaat gebeuren.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Dijckje   Ervaring van Anoniem met waarzegger Dijckje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Alex
  Ervaring met waarzegger Alex
  Beste Alex, fantastisch hoe u datgene omschreef wat nog gaat plaats vinden.
Je bent een kei.
Hartelijk dank.
Ik raad iedereen aan om eens met jou contact op te nemen.




Ervaring van Anja met waarzegger Alex   Ervaring van Anja met waarzegger Alex   Ervaring van Anja geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik kan zo al 4 voorspellingen opnoemen waarbij Gazali het bij het rechte eind had. Nuchter, eerlijk en geen hokus pokus verhaaltjes. Dankjewel Gazali.




Ervaring van Marian met waarzegger Gazali   Ervaring van Marian met waarzegger Gazali   Ervaring van Marian geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Valentine
  Ervaring met waarzegger Valentine
  Mijn gesprek met Valentine was echt bijzonder. Puzzelstukjes zijn op zijn plaats gevallen. Thanks from beyond the universe.

Happy pre Valentine's :-).




Ervaring van V met waarzegger Valentine   Ervaring van V met waarzegger Valentine   Ervaring van V geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Ik sprak je voor het eerst en je sloeg gelijk de spijker op z'n kop. Dingen wat jij mij kon vertellen heeft nog geen ander mij kunnen vertellen, en dat geeft mij zoveel vertrouwen in jou. Eerlijk, zuiver en oprecht. Je bent een engel.




Ervaring van Kiki met waarzegger Tabitha   Ervaring van Kiki met waarzegger Tabitha   Ervaring van Kiki geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Faith
  Ervaring met waarzegger Faith
  Dank je wel voor je mooie reading Faith en vooral ook voor je toffe coaching. Ik heb er heel veel aan gehad en ga zeker aan de slag met de dingen die je me gezegt hebt. ik bel je zeker terug voor het resultaat. je bent een top medium en vooral ook een top coach.
Groetjes S.




Ervaring van S met waarzegger Faith   Ervaring van S met waarzegger Faith   Ervaring van S geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Jeetje Anouk, pfff weer gelijk gekregen. Ik ben flabbergasted.
Je vertelde dat de date met Mike niet doorging en ik hem nooit zou zien. Aan de ene kant twijfelde ik aan zijn oprechtheid omdat er dingen niet klopte. Maar had stiekem toch beetje hoop, vertrouwen. Maar jij zei al dat er dingen niet kloppen. Wat moet ik nu nog zeggen. Jij hebt 't altijd goed onbegrijpelijk. Je bent ook niet voor niets alleen maar en heel snel in gesprek.
Heel veel liefs Daphne, Dikke knuffel xxxx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Anouk   Ervaring van Daphne met waarzegger Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Deze dame heeft me toch wel mijn mond een paar keer doen open vallen. Zo de nagel op de kop geslagen zoals wij zeggen in BelgiŽ.
Zonder veel uitleg, maar wel de juiste antwoorden.
Grt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Desteny   Ervaring van Rita met waarzegger Desteny   Ervaring van Rita geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Thanks. Dirk, .




Ervaring van Herv met waarzegger Dirk   Ervaring van Herv met waarzegger Dirk   Ervaring van Herv geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Patrick
  Ervaring met waarzegger Patrick
  Helder inzicht, dank je wel.




Ervaring van Anne met waarzegger Patrick   Ervaring van Anne met waarzegger Patrick   Ervaring van Anne geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny net jou gesproken, dank je wel voor jou steun en inzicht ga je snel weer terug bellen dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Exena
  Ervaring met waarzegger Exena
  Vandaag heb ik je weer gesproken om te kijken of er inmiddels een ontwikkeling gaande is, aangezien ik nog steeds geen contact met m heb. Gelukkig blijf je telkens weer bij wat je hebt ingevoeld. Je geeft me steeds weer hoop op de momenten dat ik tegen opgeven aan zit. Je neemt altijd de tijd, geen vraag is teveel en je humor kan ik zo waarderen. Bedankt weer voor vandaag, liefs E.




Ervaring van E met waarzegger Exena   Ervaring van E met waarzegger Exena   Ervaring van E geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sandra
  Ervaring met waarzegger Sandra
  Dag Sandra,
Zojuist een heel prettig gesprek met je gevoerd. Heel opvallend hoe goed jij situaties in kunt voelen dan wel boodschappen door krijgt. Ik was wel onder de indruk moet ik je zeggen, en dat ben ik niet zo heel snel.
Dank hiervoor.
Groet, J.




Ervaring van J met waarzegger Sandra   Ervaring van J met waarzegger Sandra   Ervaring van J geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersfriesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden