Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersfriesland.nl


  Online waarzeggers uit Friesland kijken online in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Friesland kijken online in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Niamh
  Ervaring met waarzegger Niamh
  Je bent oprecht, lief en behulpzaam. Ze zegt waar het voor staat. Ik kan uren met je praten.




Ervaring van Niamh met waarzegger Niamh   Ervaring van Niamh met waarzegger Niamh   Ervaring van Niamh geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jana
  Ervaring met waarzegger Jana
  Heb Jana nu drie keer gebeld en niet een keer zat ze er naast. Gesprekken zijn vriendelijk, kort en krachtig. Zeg nu eerlijk, dit is toch fantastisch. Dank je wel Jana.




Ervaring van wendy met waarzegger Jana   Ervaring van wendy met waarzegger Jana   Ervaring van wendy geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Lieve Chantal,

Ik heb net de kans gehad om je telefonisch te laten weten dat je voorspellingen helemaal aan het uitkomen zijn zoals je zei. Ongelooflijk. Ben je heel dankbaar dat je bent blijven volhouden, ondanks mijn ongeloof. Je bent zeer goed in wat je doet, en blijft altijd even eerlijk en zuiver. Om deze reden ook nog dit berichtje in de hoop dat andere mensen die eerlijke voorspellingen willen, bij jou terecht kunnen komen.

Veel liefs.




Ervaring van .... met waarzegger Chantal   Ervaring van .... met waarzegger Chantal   Ervaring van .... geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Lieve Morgane, een heel goed gesprek gehad gisteren. Je bent altijd lief en begripvol, heel veel dingen kwamen uit, je bent mijn steun en toeverlaat geworden.




Ervaring van christine met waarzegger Morgane   Ervaring van christine met waarzegger Morgane   Ervaring van christine geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Dankjewel Carola. Je hebt me weer nieuw inzicht gegeven. Op die manier had ik het nog niet gezien, waardoor ik nu de situatie beter begrijp.
Kanjer ben je.
X.




Ervaring van Vaste beller met waarzegger Carola   Ervaring van Vaste beller met waarzegger Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Een meester in zijn vak. Heel mooi uitgelegd dank je voor je antwoorden.




Ervaring van Alexsandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Alexsandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Alexsandra geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shariffa
  Ervaring met waarzegger Shariffa
  Lieve Shariffa,
Sorry dat mijn telefoon elke keer plat ging. Hahahaha. Je bent een hele lieve dame, met zuivere voeling en je wilt enkel goeds en geluk voor de mensen. Je sloeg de nagel op de kop in mijn situatie. Mooie gave en klopt ook. Aanwinst op deze lijn. Ik bel zeker terug. Lieve groetjes.




Ervaring van N. met waarzegger Shariffa   Ervaring van N. met waarzegger Shariffa   Ervaring van N. geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Zeer fijn helder en overtuigend medium. Ik heb hem vaker gesproken en bij iedere stap heeft hij weer gelijk.




Ervaring van J. met waarzegger Dirk   Ervaring van J. met waarzegger Dirk   Ervaring van J. geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Zonder informatie wist Nona-Yo mij van alles te vertellen en het klopte helemaal, was er sprakeloos van. Een lieve en integere vrouw zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van I met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van I met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van I geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ina
  Ervaring met waarzegger Ina
  Bedankt voor een superfijn gesprek Ina. Je benoemde zoveel zaken die raak zijn. Fijn dat je er weer bent en bel je snel weer eens. Liefs, F .




Ervaring van F met waarzegger Ina   Ervaring van F met waarzegger Ina   Ervaring van F geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Devi
  Ervaring met waarzegger Devi
  Bedank Devi. Het gesprek met jou heeft me goed gedaan.




Ervaring van Magda met waarzegger Devi   Ervaring van Magda met waarzegger Devi   Ervaring van Magda geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Patries
  Ervaring met waarzegger Patries
  Lieve Patries, ik bel jou heel regematig, vind jou een Top vrouw en medum, eerlijk en to the point, niets is jou teveel en stelt mij altijd weer gerust bij paniek aanvallen. Je ziet alles heel duidelijk en alles valt voor mij op zijn plek. Heel hartelijk dank voor alles en tot gauw.
Liefs Dettie.




Ervaring van dettie met waarzegger Patries   Ervaring van dettie met waarzegger Patries   Ervaring van dettie geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha.

Jou voorspellingen komen iedere keer weer uit. Jij bent ook een super fijn persoon om mee te praten open eerlijk en oprecht. Jij bent een medium van goud. Dankje wel voor jou mooie voorspellingen.

Groetjes, Cin.




Ervaring van Cin met waarzegger Isha   Ervaring van Cin met waarzegger Isha   Ervaring van Cin geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Ik wou je persoonlijk zeggen dat alles wat je me verteld hebt, ook zo gebeurd is. U bent voor mij een van de beste die ik ooit gesproken heb. ik hoop u snel te kunnen spreken en bedanken voor je raad en inzicht. liefs H.




Ervaring van H. met waarzegger Nellekke   Ervaring van H. met waarzegger Nellekke   Ervaring van H. geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Je gaf me zoveel informatie die ik op dat moment echt allemaal niet
kon plaatsen maar nu staat er een groen vinkje achter alles wat je gezien hebt voor mij. Ik ben heel diep onder de indruk van u mevrouw.




Ervaring van P met waarzegger Nellekke   Ervaring van P met waarzegger Nellekke   Ervaring van P geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Hey oceaan, sorry maar belkrediet was op waardoor de lijn verbroken werd. Ik wil je toch nog langs deze weg bedanken voor het gesprek. Ik vond het best wel aangenaam en je gaf me wel het gevoel dat je wist waarover je het had. Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Oceana   Ervaring van Nathalie met waarzegger Oceana   Ervaring van Nathalie geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Wauw, wat een fantastische consulten geef jij. Je legt geen kaarten, maar jij ziet en hebt contact met overleden mensen. Je krijgt beelden door en wist alles wat speelde in mijn leven haarfijn te vertellen. Ook naar de toekomst toe heb je voorspellingen gedaan die (al) zijn uitgekomen. Echt een topper op deze lijn en een aanrader.




Ervaring van K met waarzegger Louisa   Ervaring van K met waarzegger Louisa   Ervaring van K geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoya
  Ervaring met waarzegger Zoya
  Lieve Zoya wat ben jij een lieve vrouw. Direct en eerlijk. Ik begon meteen te lachen toen ik je stem hoorde. Je verteld hoe of wat zonder te veel vragen. Zoveel positiviteit. Ik ga je meer opbellen om me te steunen tijdens de moeilijke momenten. En ondertussen afwachten wat je reading zal geven maar het voelt goed aan en ik geloof erin. Tot binnenkort. Veel groetjes Laila.




Ervaring van Laila met waarzegger Zoya   Ervaring van Laila met waarzegger Zoya   Ervaring van Laila geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Devi
  Ervaring met waarzegger Devi
  Een leuke spontane meid die goed kan Invoelen, hoe meer je opent hoe meer informatie ze doorkrijgt. Ze heeft informatie gegeven waar ik verder mee kan en ook geloof dat het goedkomt. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Coba met waarzegger Devi   Ervaring van Coba met waarzegger Devi   Ervaring van Coba geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Mijn rots in de branding. Die man heeft voorspelt voor mijn dochter en alles is al goed gekomen. Hij staat altijd voor je klaar, oordeelt niet en begeleid je met alles. Praat met beau en je ziet mogelijkheden.




Ervaring van Sfinx met waarzegger Beau   Ervaring van Sfinx met waarzegger Beau   Ervaring van Sfinx geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Luna Nebe
  Ervaring met waarzegger Luna Nebe
  Dank voor je heldere antwoorden, je bevestigt wat anderen mij al hadden verteld. Enig minpuntje is dat je de Lenormandkaarten en hun betekenis en ligging gebruikt in je antwoord en dat voor iemand die deze kaarten niet ken of heeft wel eens voor verwarring kan zorgen. Gelukkig ken ik die kaarten wel.




Ervaring van Chantal met waarzegger Luna Nebe   Ervaring van Chantal met waarzegger Luna Nebe   Ervaring van Chantal geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna Nebe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Wow wow wow, ik vind het het super knap wat Louisa weet, voelt en ziet. Klopt allemaal. Ongelofelijk. Dankjewel Louisa voor je mooie reading. Wat een mooie gave heb je en je hebt mij daarmee ontzettend veel inzichten gegeven. Ik vertrouw in jouw voorspellingen.
Tot snel X.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Liesje
  Ervaring met waarzegger Liesje
  Dag Liesje, dank je wel voor het fijne gesprek en voor de tip van Louise Hay, echt van toepassing voor mij. lieve Groetjes Linda.




Ervaring van Linda met waarzegger Liesje   Ervaring van Linda met waarzegger Liesje   Ervaring van Linda geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter is een medium die goed kan invoelen op mensen en situaties en zijn voorspellingen komen bij mij uit. Bel hem zeker nog eens.




Ervaring van Sandra met waarzegger Gunter   Ervaring van Sandra met waarzegger Gunter   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha, wat ben jij een leuk mens en wat ben je goed. Weet elke situatie precies te omschrijven en weet exact hoe het/men in elkaar zit. Kan niet wachten je te bellen om te vertellen dat het allemaal gegaan is zoals je vandaag hebt gezegd.
Sprak je vandaag voor het eerst, maar het is zeker niet voor het laatst geweest. Je bent geweldig.
Tot de volgende keer.




Ervaring van Isha met waarzegger Isha   Ervaring van Isha met waarzegger Isha   Ervaring van Isha geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunther, ondanks mijn ongeloof, moet ik je toch weer gelijk geven. Je voorspelling is uitgekomen. Dank je dat je zo bent blijven volhouden.
Die aardbeientaart komt eraan.

Ik probeer je zsm nog terug te bellen voor het volledige verhaal.

BEDANKT.




Ervaring van Aardbei met waarzegger Gunter   Ervaring van Aardbei met waarzegger Gunter   Ervaring van Aardbei geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha, ik heb je ondertussen al een paar keer gesproken. Ik wilde al even een berichtje achterlaten voor je, maar vond nooit de juiste woorden. Ik heb me erbij neergelegd dat het onmogelijk is om te omschrijven wat jij kan en wie jij bent.
Met je voelsprieten van goud, je lieve (altijd) eerlijke karakter, je kwaliteiten als coach en je betrokkenheid etc. Heb je me op korte tijd zeer veel kostbare inzichten en veranderingen bijgebracht. Het is natuurlijk super handig meegenomen dat je voorspellingen keer op keer tot in detail exact uitkomen zoals je zegt ( of ik het nieuws nu wil horen of niet), maar los daarvan heb je mijn leven op alle vlakken veranderd in de positieve zin.

Ik ben je enorm dankbaar voor wie je bent en wat je met ons wilt delen.

Iedereen zou in zijn leven een keer met u in contact moeten komen, de wereld zou een mooiere en eerlijkere plek worden.

Alleen maar heel veel respect voor je.
Bedankt voor alles.
e.




Ervaring van e. met waarzegger Isha   Ervaring van e. met waarzegger Isha   Ervaring van e. geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Nelleke, WOW WOW WOW. Geen woorden om te omschrijven wat jij kan. Heel eerlijk, zuiver kan je precies invoelen en omschrijven wat er speelt en gaat gebeuren. Ik heb je nu al een paar keer gebeld, de eerste keer was ik al helemaal onder de indruk, maar het straffe is dat je het gewoon iedere keer opnieuw doet. Op drie weken tijd is er zelfs nog niets niet uitgekomen wat je zei, ondanks dat ik aanvankelijk weinig vertrouwen had in je voorspellingen. Dit zowel voor mensen als dieren, ongeacht het onderwerp.
Je zag een zwangerschap bij mijn paardje, en deze week ook de bevestiging gekregen dat zelfs dat klopte.

Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van ... met waarzegger Nellekke   Ervaring van ... met waarzegger Nellekke   Ervaring van ... geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Liesje
  Ervaring met waarzegger Liesje
  Dank je liesje, voor het gesprek en voor de gouden tip. Juist wat ik nodig had. Lieve groetjes.




Ervaring van Linda met waarzegger Liesje   Ervaring van Linda met waarzegger Liesje   Ervaring van Linda geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jannie
  Ervaring met waarzegger Jannie
  Jannie dank je wel voor het luisteren en je fijne feedback, zodat ik weer verder kan.
Namaste.




Ervaring van Lisa met waarzegger Jannie   Ervaring van Lisa met waarzegger Jannie   Ervaring van Lisa geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jannie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Liesje
  Ervaring met waarzegger Liesje
  Ik heb jaren geleden voor het eerst contact gehad met Liesje. Ze heeft me toen heel hard geholpen met mijn toenmalige vriendje wat ik had. Sindsdien bel ik haar als ik met iets zit. Ze kan me echt kalmeren. Ik bel met verschillende mensen op de lijn. Maar Liesje behoord tot de favorieten. Ben echt blij met haar. Zeker nu het weer een beetje moeilijker gaat met me.
Hoop dat ze nog jaren op de lijn mag blijven. Zou me geen raad weten anders.




Ervaring van Evy met waarzegger Liesje   Ervaring van Evy met waarzegger Liesje   Ervaring van Evy geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Een aantal maanden geleden heb ik met Beau een gesprek gehad over een ingewikkelde situatie. Alles wat hij daarover vertelde is tot nu toe uitgekomen. Nu de laatse loodjes nog en hoop natuurlijk dat hij weer gelijk heeft. Weer een gesprek met humor en een lach, meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Ineke met waarzegger Beau   Ervaring van Ineke met waarzegger Beau   Ervaring van Ineke geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Malika
  Ervaring met waarzegger Malika
  Waauw wat een power women. Een hele fijne stem om naar te luisteren, ze gaf me zoveel inzichten met liefde en wijze levens lessen. Een zeer goed medium en zeker de moeite waard om te bellen. Bij deze zal ze mijn vaste medium worden.




Ervaring van A met waarzegger Malika   Ervaring van A met waarzegger Malika   Ervaring van A geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Malika  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  Fantastische vrouw. Heel eerlijk en rechtuit. Voelde me enorm goed aan. Maakali super bedankt en wij spreken elkaar binnenkort weer.




Ervaring van D met waarzegger Maakali   Ervaring van D met waarzegger Maakali   Ervaring van D geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Valentine
  Ervaring met waarzegger Valentine
  Zojuist viel helaas mijn telefoon uit toen ik met u in gesprek was. Mijn excuses. War bent u een fijn en duidelijk persoon. Bedankt.




Ervaring van D met waarzegger Valentine   Ervaring van D met waarzegger Valentine   Ervaring van D geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersfriesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden